Bijles

Sterker in Studie biedt bijles in alle vakken aan middelbare scholieren (onder- en bovenbouw) en leerlingen van groep 7 en 8. De bijles wordt gegeven op 1 locatie, te weten op Graaf Engelbrecht in de wijk Haagse Beemden in Breda.

Dit betekent niet dat alleen de scholieren van Graaf Engelbrecht welkom zijn. Als onafhankelijk bureau zijn wij er voor alle scholieren die in Breda, Prinsenbeek of omgeving naar school gaan. En als het overdag niet mogelijk is, dan kan dat ook ’s avonds bij u thuis. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met ons.

Met veel scholieren gaat het prima op school. Ze maken hun huiswerk regelmatig en bereiden zich goed voor op hun toetsen. Toch kunnen er lastige vakken zijn, waar ze hulp bij nodig hebben. Ze hebben hiervoor net iets meer uitleg nodig. Sterker in Studie biedt bijles voor deze specifieke vakken. Deze bijlessen worden gegeven door HBO- en WO-studenten of door vakdocenten. Wij verzorgen bijles voor alle vakgebieden.

Tijdens de eerste bijles wordt in kaart gebracht wat er precies aan de hand is. Is er bijvoorbeeld sprake van een achterstand? Of zijn het bepaalde onderdelen die niet goed begrepen worden? Tijdens deze eerste les wordt er een inschatting gemaakt of de bijlesgever de scholier ook echt verder kan helpen en of er een klik is. Is dat het geval, dan wordt er in de volgende lessen gericht gewerkt aan het verbeteren van de onderdelen waar de scholier moeite mee heeft. Door de vakinhoudelijke hulp en het onder begeleiding maken van opdrachten, krijgen de scholieren meer vertrouwen in het lastige vak.

De bijlessen kunnen worden gegeven op de locaties van Sterker in Studie. In overleg kan dit ook bij u thuis of op een andere locatie. De bijlessen moeten voor minimaal vier uur per kwartaal worden afgenomen.

De allereerste bijles duurt over het algemeen langer dan één uur omdat er ook een kennismaking is. Sterker in Studie berekent echter voor deze eerste bijles het tarief voor één uur bijles.