Waarom Sterker in Studie

Elk kind kan op enig moment wel een steuntje in de rug gebruiken. Gelukkig zijn er veel leerlingen die uit zichzelf prima in staat zijn om zelfstandig huis- en leerwerk te maken. Helaas zijn er ook kinderen die het moeilijk vinden om hun eigen werk te organiseren. Leerlingen hebben er belang bij om tijdig te leren om gestructureerd met huis- en leerwerk aan de slag te gaan.

Is uw kind snel afgeleid of minder goed gemotiveerd? Ziet u dat uw kind veel tijd aan huiswerk besteedt, maar dat de resultaten achter blijven? Merkt u dat het uw kind niet lukt om gestructureerd te werken of eigenlijk niet goed weet hoe hij of zij het huiswerk aan moet pakken? Vaak is het voor u als ouder lastig om uw eigen kind hierbij te helpen. Met name voor deze leerlingen (en hun ouders) kan huiswerk maken onder professionele begeleiding een uitkomst zijn.

Huiswerkbegeleiding werkt bij:

•              concentratie- of motivatieproblemen

•              problemen met plannen en organiseren

•              problemen met discipline of werkhouding

•              achterstand

Sterker in Studie biedt intensieve begeleiding aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs en aan de hogere groepen van de basisschool. Door huiswerkbegeleiding of bijles leren kinderen zelfstandig te leren en huiswerk te maken.

Sterker in Studie is actief in de gehele regio Breda en Etten-Leur.