Waarom Sterker in Studie

Waarom sterker in studie?

De piep van de sms, de ringtone van je telefoon, die coole serie op tv nog even kijken, twitter en facebook ff checken, ’s avonds nog sporttraining en dan moe. Geen zin meer om huiswerk te doen… morgen is er tenslotte weer een dag!!!

Misschien ben jij helemaal niet bezig met pings en trings, maar kun je je lastig concentreren. Bijvoorbeeld omdat het in je hoofd onrustig is. Of omdat er thuis veel lawaai is. HJt kost je veel moeite om je huiswerk te maken.

Hoe dan ook: iedere scholier – dus ook jij – kan tegen problemen aanlopen waardoor het lastig is om op school te presteren. Het gevolg: je haalt mindere cijfers voor toetsen, leraren staan minder voor je klaar en het zit je niet lekker. En onvoldoendes halen is balen.

Wil je leren hoe je je huiswerk zelf kunt doen? Wil je het huis- en leerwerk efficiënt plannen, zodat je weer tijd hebt voor jouw dingen? Wil je dat je ouders tevreden zijn over je schoolresultaten? Hoe dat kan, leer je bij ons.

Sterker in Studie is een klein bureau voor begeleiding bij huiswerk. Na school kom je naar ons. Je gaat huiswerk maken en stof bestuderen. We helpen je bij het maken van het huiswerk en het overhoren van het leerwerk. Als blijkt dat je in een bepaald vak extra aandacht nodig hebt, dan proberen we je te helpen bij dat vak. Je zit in een groot lokaal, maar wel apart van elkaar. Wil je helemaal alleen zitten? Dan kan dat ook.

Je hebt bij ons een vaste studiebegeleider. Die maakt zodra je binnenkomt een planning met je voor die middag. Aan het einde van de dag kijken we hoe het is gegaan, maken we een nieuwe planning en afspraken en dan ga je naar huis. De ene dag loopt het lekkerder dan de andere – dat is niet erg.

Het doel van Sterker in Studie is dat je zo snel mogelijk leert om het helemaal zelf te doen. Hoe goed en snel dat gaat, hangt af van jou, Wij  ondersteunen je daarbij.